PREMIUM SUPPLIER
25
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-25,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Att certifiera HAMEK enligt ISO/TS16949 är inget självändamål utan ett sätt att bekräfta vår redan höga standard. Vi har både ISO 9001 och 14001 sedan tidigare. Att gå vidare och utveckla vårt kvalitetssystem till ISO/TS16949 är en drivkraft i vår dagliga strävan mot noll fel i vår verksamhet.

 

Vi särskiljer oss genom att leverera med en konstant hög kvalitet av precisionsbitar. Vi har utvecklat en kontrollprocess som vi använder för att styra produktionen och som hjälper oss att hålla en stabil kvalitet. Vi använder datorbaserade mätsystem för att kunna mäta ofta, men också för att vid senare tillfällen kunna göra analyser och ha som grund för att vidareutveckla de enskilda artiklarnas styrplaner.

 

För att hålla kontroll på våra processers kapacitet så tillämpar vi Statistisk Process Kontroll som ett aktivt verktyg. Oftast mäter vi våra PPK och CPK-värden mot ett 12-sigma krav.