Människor och processer gör att vi levererar bättre
26
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-26,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Som anställd hos HAMEK är det viktigt att man utvecklas och mår bra, att man hela tiden lär sig och har kul på jobbet. Alla gör vi misstag någon gång ibland. På HAMEK är detta okej, men bara under förutsättning att vi lär oss något av det. Varje dag måste vi alla utveckla oss och lära nya saker. Det är en av nycklarna till ständiga förbättringar och en engagerad personal.

 

Våra processer tar hela tiden utgångspunkt i att leverera med hög precision och att använda standards för att styra och mäta dem. Idag har vi visat oss värdiga att leverera delar till flera världsledande kunder som alla ställer stora krav på den precision vi tillhandahåller. Våra medarbetares gedigna yrkeskunnande tillsammans med våra processer ger oss förmågan att leverera på ett förutsägbart sätt.

 

Vi väljer att medvetet göra rätt från början och ha kontroll hela vägen för att vara säkra på att vi ska leverera det våra kunder har beställt – en repeterbar mycket hög kvalitet.
Vi känner oss stolta över HAMEK, våra leveranser och våra goda relationer med våra partners, och vi kommer att fortsätta att sträva efter ständig utveckling av både oss själva, våra processer och leveranser.

 

manniskor_processer